specialister i nybyg & facaderenovering

HVEM ER VI

Mit navn er Michael Van Den Broek og jeg er udlært murersvend i 2006 ved Andreasen & Jensen.
Jeg har siden arbejdet for Uldum Huse, Højen Murer & Entreprenør, JJ Hansen og lignende byggefirmaer, som alle har nybyggeri af individuelle typehuse som deres kernekompetence.
Jeg har siden 2011 haft murerforretning på deltid, og i januar 2016 startede jeg Linnet Murerforretning som hovedbeskæftigelse.

Vi udfører hovedsageligt nybyggeri og renovering af facader, da det er der, vi har valgt at specialiserer os. Vi har mange års erfaring inden for begge områder, og vi følger udviklingen i faget konstant.

Vi bestræber os altid på at udføre vores arbejde med faglig stolthed samt at overholde gældende bygningsreglementer og tidsplaner så du, som kunde, kommer sikkert i mål.

Din garanti for professionelt håndværk!

“Vi udfører vores arbejde med faglig stolthed og overholder altid gældende bygningsreglementer og tidsplaner, så du som kunde kommer sikkert i mål. Hos Linnet Murerforretning udfører vi mureropgaver for både private og erhvervskunder i Vejle, Horsens, Fredericia, Kolding og omegn, men vi dækker også hele Danmark. Vi har mange års erfaring indenfor faget – det er din garanti for veludført murerarbejde.”

Mvh Michael, Linnet Murerforretning